За клиниката

Усмивката е най – доброто лекарство за душата, но много често тя остава прикрита от притеснение, несигурност, суета и желание тя да е по – бяла, с по – подредени зъби или поне без болка.

Ние от Вира Дент сме тук за да ти осигурим 32 повода за блестяща усмивка, с която да се гордееш и да заразяваш хората около себе си, да предаваш твоето щастие и радост и да озаряваш всяка стая в която влезнеш.

Ще осигурим твоята безупречна визитка, която да представя теб, в най – добрата ти светлина, ще ти даде увереност и ще те кара да се усмихваш все повече всеки път, когато видиш себе си в огледалото!

Не отлагай здравето на своите зъби, запази час при нас

Твоята усмивка е нашата мисия!

Най – доброто за нашите пациенти е мотото на всяка дентална клиника.

Нашето мото е да правим най – подходящото за нашите клиенти, защото знаем от дългогодишният опит на нашите специалисти, че грижата за зъбите трябва да се прави с внимание към нуждите на всеки наш пациент и те да бъдат внимателно обгрижвани.

Ние отместваме традиционно поставяният фокус върху цената спрямо качеството на услугата към намирането на най – подходящата технология, материал и лечение спрямо индивидуалните потребности на всеки пациент, за да можеш да бъдеш звездата в собственият си живот!