Високоестетични коронки и фасети

Мечтаете ли за красива, здрава и сияйна усмивк? За перфектни зъби.? За много хора тези проблеми изглеждат невъзможни за решение, но в днешно време съществуват технологии, които позволяват несъвършенствата да бъдат корегирани бързо. Усмивката ви може да бъде тази за която винаги сте си мечтали. Това е едно от нещата, които са възможни в нашата клиника.

Красиви и издръжливи зъби! Достъпно за всеки!

Фасетите мигновено променят външния вид на зъбите, дават по естетичен вид на усмивката и  по този начин автоматично човек придобива по-голяма увереност в себе си!

Не отлагай здравето на своите зъби, запази час при нас

Красиви и издръжливи зъби! Достъпно за всеки!

Фасетите мигновено променят външния вид на зъбите, дават по естетичен вид на усмивката и  по този начин автоматично човек придобива по-голяма увереност в себе си!

Защо си заслужава да се поставят фасети:

– те подобряват външния вид и формата на зъбите ни

– осигуряват красива и здрава усмивка.

– издържат много дълго

Козметичната стоматология е разработена, за да направи визуални промени в усмивката ви, когато не сте напълно доволни от външния вид на зъбите си. Те може да са здрави, но например да са обезцветени, неравномерни или твърде къси.

Циркониеви коронки

Коронките на зъбите действат като шапка, която покрива зъб или имплант. Често можем да чуе препоръка от зъболекар да си направим коронка, ако имаме счупен, слаб или деформиран зъб. Може да използваме коронките и за покриването на зъб, който е износен или обезцветен. Благодарение на характерния си блясък и леката прозрачност, циркониевата коронка е визуално неразличима от вашия собствен зъб. Затова много пациенти избират циркониева коронка, когато протезите са във видимата зона на резците, кучешките зъби и предните задни зъби.

Има различни материали за направата на зъбни коронки, сред които са керамика, метал и циркониев диоксид. Днес ще разгледаме циркониевите коронки.

Циркониеви коронки

Циркониевите коронки са сред най-предпочитаните, защото са направени от циркониев диоксид – много издръжлив вид керамичен материал. Те са като естествените зъби и са безметални, което гарантира тяхната белота.

Предимства на циркониевите коронки

Поради по-честото използване на циркониевите коронки ще напишем техните предимства.

Сила – Едно от най-големите предимства на циркония е неговата здравина. Това е много важно, защото задните ни зъби упражняват голяма сила, за да могат да дъвчат храната. Те са добър избор за задната част от устата, поради здравината на циркония.

Дългосрочен план – Циркониевите коронки са изключително издръжливи.

Биосъвместими – Цирконият е избор на много зъболекари заради неговата биосъвместимост, което означава, че е по-малко вероятно да провокира тялото да предизвика реакция или имунологичен отговор като възпаление.

Възможност да станат същия ден – Много зъболекари могат да направят циркониеви коронки в своите офиси, вместо да изпратят отпечатък от зъба ви в лаборатория, за да ви направят коронка. Този процес премахва необходимостта от разтягане на процедурата в две посещения. Въпреки това, не всеки зъболекарски кабинет разполага с тази технология.