Избелване на зъбите

Избелването на зъбите е най-оптималната и консервативна възможност за промяната на цвета на зъбите. Механизмът на избелване включва разграждането на водородния пероксид и проникването на свободни радикали в емайла и в дентин и последващото окисление на петната. Процедурите за избелване, извършвани под лекарско наблюдение, не отслабват структурата на твърдите тъкани на зъбите.

Ибелващата лампа на Beyond-Polus (избелващ робот) е най-новата технология за професионалното избелване на зъби. В рамките на 45 минути в денталния кабинет ще подобрите цвета на вашите зъби от 5 до 15 нюанса по скалата на VITA (разцветка за цвят на зъби)

Не отлагай здравето на своите зъби, запази час при нас

Системата на Beyond-Polusе е най-безопасна и щадяща избелваща система, което се дължи на прецизно филтриране на ултравиолетовите лъчи, в резултат на което се получава сноп от студена синя светлина, която прониква в зъбните структури без никакви странични ефекти и болка. Процедурата е безвредна и безболезнена. Beyond-Polus е най-добрата система за професионално избелване за 2012, 2013, 2014 година. Виж повече…

Съществуват…