Имплантология

Модерна възстановителна система, която ще пренесе живота ви на следващото ниво. Миналото има своите последствия и негативните преживявания често допринасят за липсата на редовни посещения при зъболекаря.

Отговаряме на страховете ви с пълно разбиране и съпричастност. Бихме искали да ви компенсираме за болката и страха, които те са отнесли със себе си. Последиците от пропускането на редовни посещения често се оказват далечни поражения на зъбите и венците. Често екстракцията на зъб е единственото правилно решение. Ние ви предоставяме цялостна диагноза, подробен план за лечение и набор от необходими изследвания.

Не отлагай здравето на своите зъби, запази час при нас

Още при първото посещение ще научим всичко необходимо, за да предприемем процеса на лечение и да го завършим с естетически издържана усмивка. Имплантните коронки и мостове са идеалното решение за комфортен живот. Те не само обогатяват усмивката ви, но и ви карат да действате и да преследвате целите си. Керамичните възстановявания се съчетават чудесно с избелените преди това зъби.

Ние ще гарантираме, че крайният резултат от нашата работа ще озари не само усмивката ви, но и всеки мрачен ден от живота ви. Ние сме най-добрите в създаването на красива усмивка и вие няма да се замислите за решението, което ще промени живота ви към по-добро.

Имплантологията – клон на стоматологията, който преди се считаше за изключителен и достъпен само за малцина. В днешно време имплантологичното лечение се е превърнало в постоянна част от стоматологичните кабинети.

Ние разглеждаме имплантологията като специализирана процедура, тъй като тя изисква перфектна подготовка. Въпреки че поставянето на зъбни импланти е инвазивна процедура, във Vira Dent тя е бърза и безболезнена.

Процедурата се извършва под местна анестезия. Много от нашите пациенти са изненадани от краткото време за лечение

Предимства на имплантите

Най-важното предимство на имплантите е тяхната дълготрайност. При 98% от пациентите имплантите се интегрират трайно. Имплантите не изискват изпиляване на съседните зъби. При имплантите не се налага изпиляване на съседните здрави зъби, както е при традиционните коронки и мостове. Те се характеризират с перфектно прилягане към зъбната дъга. С имплантите се решават много проблеми в областта на протезирането – от заместването на един кариес до лечението на беззъбието.

Подходящи ли са имплантите за всеки?

Определено да, с увереност можем да кажем, че имплантите са за всеки. Понякога обаче, ако има повече дефекти, предлагаме протеза, поддържана от импланти. Това е традиционна подвижна протеза, която чрез специални скоби, закрепени на импланти, дава възможност за по-добро стабилизиране и поддържане на протезата на правилното ѝ място.

Как да се подготвя за процедурата?

Обикновено процедурата по поставяне на импланти не изисква специална подготовка. Тя се предхожда от Точна рентгенова диагноза и подробна медицинска история. Ако не показва никакви противопоказания, се извършва операция.